Gebr De Mooij neemt Amsterdamse Fruithandel over

Tholen - De activiteiten van de Amsterdamse Fruithandel worden per 1 januari 2014 overgenomen door Gebr. De Mooij Amsterdam. Met de overname van het naastgelegen bedrijf verzekert De Mooij zich van een verdubbeling van zijn distributie/verkoopruimte op het Foodcenter Amsterdam en breidt het haar assortiment uit met een breed fruitpakket.

De naam van de Amsterdamse Fruithandel zal vanaf volgend jaar overgaan in Gebr. De Mooij Amsterdam. Wim de Graaf jr zal binnen De Mooij Amsterdam het aanspreekpunt worden voor de fruitverkoop. Ook de collega-medewerkers maken de overstap naar het team van De Mooij Amsterdam.

"De Amsterdamse Fruithandel is een financieel gezond bedrijf. Op deze manier kunnen we door het bundelen van beide assortimenten onze klantenkring gezamenlijk een breder pakket aanbieden. Met deze overname is Gebr de Mooij assortiment met een nog breder assortiment klaar voor de toekomst", verklaren Roel de Mooij en Wim de Graaf jr.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.