Sorma Benelux 10 jaar en Sorma Group 40 jaar

10 jarig jubileum Freshpack Handling Systems

Dit jaar viert Freshpack Handling Systems (Sorma Benelux) haar 10 jarig jubileum. Zij viert dit samen met het moederbedrijf Sorma, wat dit jaar 40 jaar bestaat. En wie jarig is trakteert! Vandaar de speciale taart, welke deze week ook bij de redactie van AGF.nl binnen kwam."Een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen jaren en om onze klanten te bedanken. Maar zeker ook een goed moment om te zien dat er veel nieuwe hele leuke ontwikkelingen gaande zijn voor de toekomst. Met name op het gebied van nieuwe innoverende AGF verpakkingsconcepten staat er binnen de Sorma Group veel te gebeuren", zegt Romke van Velden. Freshpack Handling Systems en Sorma Group bedanken nogmaals haar klanten voor het vertrouwen en zitten vol energie en ideeën om met u de toekomst vorm te geven.

Hieronder de video van de Sorma Group waarin een mooi beeld ontstaat van alle Sorma bedrijven wereldwijd en een kijkje in de keuken van de productie van machines (wegers, verpakkingsmachines, krattenvullers, palletiseermachines en omsnoeringsmachines) en de evolutie aan verpakkingsmaterialen voor allerlei AGF producten.Voor meer informatie:
Freshpack Handling Systems
Buijs Ballotstraat 17a
Postbus 15
2690 AA 's-Gravenzande
Nederland
www.sormabenelux.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.