"Bloemen en planten blijven bij de onderneming horen"

Bocchi Flower Trade wordt Univeg Flower Trade

Vanuit haar streven naar administratieve vereenvoudiging heeft Univeg Group de beslissing genomen om de bedrijven Bocchi Flower Trade Netherlands BV en Westland Packing BV samen te voegen. Vanaf 1 januari 2014 zal de firma onder de nieuwe naam Univeg Flower Trade verder gaan onder leiding van Rob Bomhof.

Eerder dit jaar kondigde Univeg Group aan dat, ondanks de desinvestering van dochterondernemingen met handelsactiviteiten in bloemen en planten, Bocchi Flower Trade onderdeel blijft uitmaken van Univeg. Na een uitgebreid verbeteringsprogramma door het management team opereert Bocchi Flower Trade opnieuw succesvol.

Door de naamswijziging in Univeg Flower Trade wil Univeg duidelijk maken dat 'Bloemen en Planten' tot de activiteiten van de onderneming blijft behoren. De voorgenomen fusie en naamsverandering zal geen gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering en de werkgelegenheid van beide ondernemingen.

Bron: UnivegPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.