Website GreenMatch vernieuwd

De website van GreenMatch heeft een opknapbeurt gehad en is vanaf vandaag, 18 oktober in de lucht. De diensten van GreenMatch zijn overzichtelijker vermeld op de vernieuwde website en de lay-out is opgefrist. De diensten zijn duidelijk en onderscheidend aangegeven in activiteiten, advisering en vergelijkingssysteem. In de toelichting voor eventuele deelname aan het vergelijkingssysteem (GVS) voor telers worden demo's van rapportages en verdere bijbehorende informatieverstrekking – prijsvorming grafieken en tabellen – getoond op het gebied van de afzet en producties.

Op de website worden ook regelmatig artikelen en actualiteiten geplaatst met betrekking tot afzetontwikkelingen en bijbehorende aspecten. Het laatste geplaatste artikel betreft de ontwikkeling van en over Spanje met hun ambities en concurrentieaspecten. De vernieuwing van de website voor GreenMatch is uitgevoerd door het bureau Most Wanted Company in De Lier.

Voor meer informatie:
GreenMatch
Arie Middelburg
06-52520693
middelburg@greenmatch.nl
www.greenmatch.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.