Vers 24/7 genomineerd voor Accenture Innovation Awards

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Met trots delen wij mee dat Vers 24/7 uit honderden inschrijvingen één van de zes finalisten is in de categorie Consumer Goods & Services. De uitreiking van de Awards vindt plaats op 8 november in de Convention Factory in Amsterdam.
 

Doel van de Awards

De Accenture Innovation Awards is de grootste innovatiewedstrijd van Nederland. Bedoeld om innovatieve ideeën te belonen. Met de Innovation Awards geeft Accenture een podium aan de meest succesvolle innovaties in Nederland.

Vers 24/7 in de finale

Twee maanden geleden werd Vers 24/7 genomineerd in de categorie Consumer Goods & Services In deze categorie zijn concepten genomineerd die laten zien hoe je omgaat met trends en kansen in de markt.

Vers 24/7 heeft de selectieronden doorstaan en afgelopen week heeft de jury na een vragenronde en een live pitch besloten dat Vers 24/7 met vijf andere concepten naar de finale gaat. De jury bestond uit CEO's en managers van 18 grote bedrijven en ministeries, waaronder KLM, NS, Unilever en Ahold.

Vers 24/7 de online versmarkt

Vers 24/7 is een online versmarkt voor de horeca, waar de chef-kok streekproducten direct kan kopen bij inmiddels 100 verschillende boeren en telers uit de regio. Op de online versmarkt komen vraag en aanbod samen, zonder tussenkomst van de groothandel. Vers 24/7 ontzorgt de logistiek voor de boer of teler en zorgt ervoor dat producten in de horecakeuken terechtkomen. Op de website is er een aanbod van ruim 3000 dagverse producten te vinden. Een uniek B2B-concept binnen de foodbranche, waar efficiënte logistiek en online mogelijkheden goed samenkomen. Vers 24/7 is een activiteit van Deli XL.

Verschillende Awards

Op 8 november worden er drie verschillende Awards uitgereikt. Zo is er de felbegeerde hoofdprijs de "Blauwe Tulp" die wordt uitgereikt aan de meest innovatieve producten, diensten en verdienmodellen. De jury beoordeelt op innovativiteit, succes en potentie.

De "Groene Tulp" is een overkoepelende Award voor meest duurzame innovaties. Dit kan van alles zijn. Ook bij deze Award kijkt de jury naar innovativiteit, succes en potentie, maar hierbij is duurzaamheid ook één van de criteria.

De Innovation Awards Publieksprijs

De Innovation Awards Publieksprijs is voor het concept dat de meeste stemmen krijgt van het Nederlandse publiek. Er wordt één publieksprijs uitgereikt over alle deelnemende concepten. Jouw stem uitbrengen kan tot en met 5 november.

Er kan gestemd worden via een Like (Facebook), Tweet (Twitter), Share (LinkedIn) of via e-mail. De waarde tussen de stemmen is gelijk. Hierdoor kan iedereen vier keer een stem uitbrengen.

Klik hier om te stemmen op Vers 24/7, of bekijk www.vers247.nl

 

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.