Kloosterboer Delta Terminal nu ook erkend veterinair keurpunt

Deze maand is de laatste erkenning afgegeven voor het keuren van veterinaire goederen bij Kloosterboer Delta Terminal op de Maasvlakte in Rotterdam. Hierdoor is Kloosterboer Delta Terminal nu een officieel keurpunt voor zowel phytosanitaire als veterinaire partijen.Uitbreiding
Half juni werd de uitbreiding van het bestaande hoogbouwvrieshuis opgeleverd. Het pand beschikt nu over totaal 72.000 pallet plaatsen. Kloosterboer heeft innovatief en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Vanwege deze visie is het pand volgens de BREEAM certificering gebouwd. BREEAM is het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld.

Ligging
Kloosterboer Delta Terminal ligt op een steenworp afstand van de ECT Euromax en Delta Terminal op de Maasvlakte in Rotterdam. Hier arriveren steeds meer containers. Kloosterboer biedt door deze gunstige ligging nieuwe mogelijkheden om kosten te besparen binnen de totale logistieke keten. De Maasvlakte ligt aan de monding van de Rotterdamse haven.

Services
Kloosterboer beoogt met deze uitbreiding een totaal pakket aan logistieke dienstverlening te kunnen bieden aan haar bestaande klantenkring en potentiële nieuwe partijen. De nieuwe uitbreiding beschikt over 8 koel/vriescellen (waarvan een aantal fruitcellen). Het pand is uitgerust met verrijdbare stellingen. De totale uitbreiding telt 10.000 extra pallet plaatsen. Met de beschikking over 28 dockshelters, twee ruime expeditiehallen en een keurpunt voor fytosanitaire en veterinaire goederen is dit pand uitermate geschikt voor de doorvoer markt en voor klanten met kleinere partijgrootten en veel (container)handling activiteiten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.