Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demonstratie U-handle tijdens Potato Europe

JASA Packaging Systems heeft als eerste bedrijf in de verpakkingsindustrie een licentie verkregen voor de toepassing van een gepatenteerde handvat uitvinding, de U-handle. De in Alkmaar gevestigde fabrikant van verpakkingsmachines en de eigenaar van het U-handle-patent, Otium Packaging Technology, sloten recentelijk een non-exclusieve licentieovereenkomst voor de AGF-markt.

U-handle demo Potatoe Europe
Tijdens de beurs Potatoe Europe op 11 en 12 september 2013 demonstreert JASA Packaging Systems de voor de uitvinding door haar ontwikkelde handvatmodule op hun verticale vorm-, vul- en sluitmachines. Geïnteresseerden kunnen op de stand van JASA (A138) ook spreken met de daar aanwezige vertegenwoordiger van Otium Packaging Technology.

Universeel toepasbaar op bestaande VVVS machines
Verpakkers en machine- en foliefabrikanten kunnen met een U-handle licentie op een eenvoudige wijze inspelen op de toenemende consumentenvraag naar draaggemak. De handvattechnologie kan universeel toegepast worden op bestaande verpakkingsmachines en heeft geen negatieve invloed op de productiecapaciteit.

Nadere informatie over de U-handle is te vinden op www.otiumpackaging.com en op YouTube



Otium Packaging Technology is een initiatief van Rasser|De Haan. Rasser|De Haan brengt baanbrekende uitvindingen naar de markt en ontwikkelt licentiestrategieën.

Publicatiedatum: