Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mistmachinefabrikant Contronics failliet verklaard

Mistmachinefabrikant Contronics uit Sint-Oedenrode, bekend van de supermarktnevel bij de groente- en fruitafdeling, is failliet verklaard, zo blijkt uit het Nederlandse faillissementendossier. Als curator is aangesteld mr S.M.M. van Dooren.

"Contronics zag zich genoodzaakt het faillissement aan te vragen, omdat de bank de geldkraan had dichtgedraaid. Het bedrijf had het geld wel nodig om alle rekeningen te kunnen betalen en afspraken met klanten en leveranciers te kunnen nakomen", vertelt curator Bas van Dooren van advocatenkantoor Holla Legal & Tax in Den Bosch aan het Eindhovens Dagblad.

Het faillissement wil niet zeggen dat het bedrijf dat met mist je groenten en fruit vers houdt, voorgoed verdwijnt. De kans op een doorstart is namelijk groot. "Het is nu één van mijn eerste prioriteiten om dit te onderzoeken", zegt curator Van Dooren. "Maar op basis van wat ik nu weet, moet dat zeker kunnen." Lees hier meer.

Publicatiedatum: