Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Easyfresh Nederland kiest BlueBox Systems

BlueBox Systems, een ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor het volgen van vracht, verwelkomt Easyfresh Nederland als nieuwe klant voor zijn BlueBoxOcean-platform. Easyfresh Nederland is onderdeel van de Spaanse logistieke dienstverlener Easyfresh Logistics. Het Nederlandse bedrijf heeft nu toegang tot gegevens van 98 procent van alle wereldwijde zeevrachtzendingen. BlueBoxOcean levert een belangrijke bijdrage aan het transparant maken van de complexe koudeketenlogistiek.

Koude ketens zijn altijd de ultieme logistieke uitdaging geweest. Dit komt omdat het onderhouden van de koudeketen een van de meest kritieke en complexe onderdelen is van de supply chain voor temperatuurgecontroleerd transport. Met de toenemende vraag naar AGF en temperatuurgevoelige goederen in de wereldwijde toeleveringsketen is het essentieel dat bedrijven effici├źnte en betrouwbare oplossingen hebben voor het volgen en bewaken van deze producten. Dit zorgt ervoor dat de voedselveiligheid en de kwaliteit van farmaceutische producten tijdens het transport behouden blijven.

Het Nederlandse bedrijf Easyfresh Nederland is gespecialiseerd in de logistiek van verse en diepgevroren goederen en biedt wereldwijde diepzeetransportoplossingen in een temperatuurgecontroleerde omgeving. Het gebruikt nu BlueBoxOcean, een zeevracht-trackingplatform van BlueBox Systems. Met BlueBoxOcean kan de logistieke dienstverlener in de koudeketen zijn bederfelijke zendingen met slechts een paar muisklikken volgen.

Dankzij de gegevens van BlueBox Systems en zijn partner Vizion wordt 98 procent van alle zeevrachtzendingen ter wereld gedekt. De intuïtieve gebruikersinterface van BlueBoxOcean biedt onmiddellijk inzicht in realtime updates van de zendingsstatus en de locatie van de lading, waardoor een geoptimaliseerde logistieke planning mogelijk is en snel kan worden gereageerd op eventuele afwijkingen. Het platform biedt ook een overzicht van alle belangrijke containerdetails, waaronder het totale aantal containers gesorteerd op type, land van herkomst, land van bestemming, vervoerder en maandelijks vrachtvolume. Met deze informatie kunnen de containerbeheerprocessen nog effectiever worden georganiseerd dankzij BlueBox Systems.

"Bij het vervoer van onze temperatuurgevoelige zendingen zijn volledige monitoring en transparantie essentieel. Door gebruik te maken van de data van BlueBox Systems kunnen we onze klanten nu nog beter zicht bieden op hun zendingen en sneller ingrijpen bij kortdurende problemen om het transport soepel te laten verlopen", zegt Teun Messemaker, Global Manager Seafreight bij Easy Fresh Nederland. "Verifieerbaar temperatuurmanagement in de hele supply chain is cruciaal om de kwaliteit van bederfelijke goederen te waarborgen. Daarom zijn we van plan om in de nabije toekomst de temperatuurdatatracking van BlueBox Systems te integreren in onze gebruikersinterface." Daarnaast is Easyfresh van plan om de BlueBox Systems-oplossing te integreren in andere vestigingen, zoals Ierland, Chili en Spanje.

Voor meer informatie:
Bluebox Systems GmbH
Hof 28
D-53113 Bonn, Duitsland
Tel: +49 228 33885400

Publicatiedatum: