Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Emirates Shipping Line start koeltransport met Carrier Transicold PrimeLINE units

Emirates Shipping Line (ESL) breidt haar koelcontainercapaciteiten uit en heeft 300 Carrier Transicold PrimeLINE® containerkoelunits aangeschaft. Carrier Transicold is onderdeel van Carrier Global Corporation, een wereldwijde speler in intelligente klimaat- en energieoplossingen.

"Wij zijn verheugd over deze toevoeging aan onze vloot en geloven dat de PrimeLINE-units van Carrier Transicold ons zullen helpen om optimale oplossingen te bieden aan onze klanten die temperatuurgevoelige vracht vervoeren," zegt Caesar Yiu, Hoofd Container Management bij ESL. "Om de kwaliteit van de vracht van onze klanten te waarborgen, waren de belangrijkste overwegingen bij onze keuze de snelle koeling, nauwkeurige temperatuurregeling en betrouwbaarheid van de units."

"We zijn verheugd dat ESL haar scheepvaartactiviteiten uitbreidt met PrimeLINE-units, die bekend staan om hun sterke sectoradoptie en waardepropositie met hoge capaciteit, snelle koeling, nauwkeurige temperatuurregeling, uitstekende luchtstroomprestaties en lage eigendomskosten," zegt Leow Eng Meng, Director Container Sales, Asia Pacific, Global Container Refrigeration, Carrier Transicold. "We kijken ernaar uit om hen nog vele jaren te ondersteunen."

De PrimeLINE units, voornamelijk geïnstalleerd op 40-voets high-cube containers, zijn gekocht via lease en worden ingezet door ESL tussen het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten en de Rode Zee.

Voor meer informatie:
Carrier Transicold
Tel.: 1 800 668 6283 (VS en Canada)
[email protected]

Publicatiedatum: