Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chef-kok plukt een keer per week zijn eigen groentes

Chef-kok Michiel van Laere gaat zelf wekelijks groenten plukken bij een groenteteler in de buurt. Hij vindt het belangrijk dat alle ingrediƫnten supervers zijn. Bovendien "geeft het verbinding met wat er groeit." En zo kan hij zelf kiezen wat hij plukt. "In de zomer werk ik veel met mini venkel, erg jonge venkel, zo schrijft Omroep Zeeland. Wanneer ik venkel bestel, is het eigenlijk al te groot voor wat ik ermee wil doen." In de laatste aflevering van de televisieserie Zeeuwse signatuur komt het proces van Michiel in beeld. Lees hier meer.

Publicatiedatum: