Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natur Green Ukraine

BBQmix met exotische paddenstoelen

Natur Green Ukraine teelt verschillende soorten biologische exotische paddenstoelen in Zakarpattia. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en begon met het kweken van shiitake paddenstoelen op een biologisch substraat. Sindsdien heeft het zijn productassortiment aanzienlijk uitgebreid: ze kweken nu ook eryngii, grijze, gele en roze oesterzwammen, Japanse nameko en andere soorten paddenstoelen.

Een teeltcyclus duurt bijna 19 weken, van het zaaien tot de eerste oogst. Shiitake blijft het belangrijkste product van het bedrijf, maar het uitgebreide assortiment heeft het bedrijf in staat gesteld om de teeltvolumes te verhogen en nieuwe markten aan te boren.

Vanaf het begin heeft LLC Natur Green Ukraine zich gericht op buitenlandse economische activiteiten. Momenteel wordt 90% van de producten geëxporteerd naar Europa, waaronder Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In Oekraïne zijn de exotische paddenstoelen te vinden in supermarkten in Uzhhorod, Lviv en Kyiv.

Deze zomer heeft het bedrijf een nieuwigheid ontwikkeld speciaal voor Oekraïense consumenten: barbecuemixen. Dit zijn kleine doosjes met verschillende soorten paddenstoelen, aangevuld met een speciaal ontwikkelde marinade.

Elke week verscheept Natur Green Ukraine 4 ton exotische paddenstoelen naar zijn klanten en voorziet zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt van hoogwaardige producten van Oekraïense teelt.

Bron: zakarpattya.net.ua

Publicatiedatum: