Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Les Mousquetaires wil tegen 2029 €240 miljoen investeren in Portugal

Frankrijk: Les Mousquetaires wil €240 mln investeren in Portugal tegen 2029
Volgens berichten heeft de Franse retailgroep Les Mousquetaires, die de merken Intermarché, Bricomarché en Roady exploiteert, ambitieuze plannen voor zijn Portugese activiteiten. De Franse retailer is van plan om tot 2029 €240 mln te investeren en 3.000 nieuwe banen te creëren. Dit vertelde Pedro Subtil, chief executive van de Portugese eenheid Os Mosqueteiros, aan het dagblad Jornal de Negocios.
Bron: esmmagazine.com

Ierland: Dunnes Stores, Tesco Ireland en Aldi Ireland tappen Kwayga retailtechnologie in om kosten van levensonderhoud crisis te bestrijden
Dunnes Stores, Tesco Ireland en Aldi Ireland werken samen met Kwayga, een B2B leverancier sourcing engine in de voedingsmiddelen- en drankensector, om AI-gestuurde strategieën toe te passen die de toegankelijkheid van producten van goede kwaliteit tegen duurzame prijzen mogelijk maken.
Bron: retailtechinnovationhub.com

Polen: Żabka opent deze zomer meer dan 140 seizoenswinkels
De Poolse retailer Żabka is van plan om deze zomer meer dan 140 seizoenswinkels te openen in een poging om de klant een betere ervaring te bieden. Żabka zal in 2024 bijna 30 seizoensgebonden containerwinkels en 116 seizoensgebonden stationaire verkooppunten lanceren, zei het bedrijf in een verklaring.
Bron: esmmagazine.com

Duitsland: Meer dan 50% van Duitse online afzet via marktplaatsen
Vorig jaar werd meer dan de helft van alle online afzet in Duitsland gegenereerd via marktplaatsen. Bovendien vond 55% van de online afzet in dat land plaats op smartphones. Dit komt overeen met bijna 47 miljard euro aan afzet. Deze gegevens komen uit de Online Monitor 2024, een rapport van Handelsverband Deutschland (HDE).
Bron: ecommercenews.eu

VK: Werknemers Aldi supermarkt op weg naar tweede loonsverhoging in een jaar tijd
De laatste loonsverhoging van de supermarktketen, die in maart werd aangekondigd, zal het uurloon van winkelbedienden landelijk doen stijgen van £12,00 naar £12,40, en van £13,55 naar £13,65 voor werknemers binnen de M25. Het is de tweede loonsverhoging voor Aldi winkelmedewerkers dit jaar en brengt de investering van de supermarkt in lonen dit jaar op £79m.
Bron: Echo news