Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe stikstofgenerator: toegankelijk en kostenefficiënt

In de huidige tijd met stijgende kosten voor grondstoffen en producten, kondigt Besseling de lancering aan van hun nieuwste stikstofgenerator. Hoewel het ontwerp van de machine grotendeels ongewijzigd blijft, is de nieuwe lijn stikstofgeneratoren vooral gericht op toegankelijkheid en kostenefficiëntie.

De Besseling PSA Stikstofgenerator maakt sinds jaar en dag gebruik van de zeer betrouwbare Italiaanse Mattei schottencompressor, die een zeer hoge opbrengst heeft. De keuze voor een schroefcompressor op de nieuwe lijn is daarom allerminst opvallend, aangezien deze compressor wat efficiëntie inlevert. Echter, deze keuze brengt een significante kostenbesparing met zich mee, een aspect dat Besseling slim heeft omarmd om de stikstofgenerator financieel aantrekkelijker te maken voor een breder publiek.

"Besseling erkent de uitdagingen waar industriële gebruikers voor staan, vooral in termen van operationele kosten," zegt Rob Hartog, sales manager. "Door een extra lijn op te zetten met een ander type compressor, kunnen we onze klanten een stikstofgenerator aanbieden tegen een prijs die zeer gunstig is in de huidige markt. Dit natuurlijk zonder in te boeten op de betrouwbaarheid die men van ons gewend is. Tevens kunnen we in deze nieuwe configuratie een bredere range aanbieden, bijvoorbeeld door het toevoegen van een 18 en 37 kW machine."

De nieuwe stikstofgenerator biedt diverse voordelen, waaronder lagere aanschafkosten en onderhoudsgemak. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die streven naar kostenbesparing, maar tegelijkertijd afhankelijk zijn van een betrouwbare stikstofvoorziening. Met de introductie van deze generator reageert Besseling niet alleen op de financiële behoeften van hun klanten, maar zet het bedrijf ook een stap voorwaarts naar een toegankelijkere oplossing. "Ons doel was om een oplossing te bieden die zowel economisch als praktisch is, zonder compromissen aan de kwaliteit van het eindproduct," voegt Hartog toe. De nieuwe stikstofgenerator is per direct beschikbaar.

Voor meer informatie:
Rob Hartog
Besseling Group
[email protected]
www.besseling-group.com

Publicatiedatum: