Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dragonfruit vers houden tijdens overzees transport

Door het hete en droge weer in de Vietnamese gebieden waar dit seizoen dragonfruit wordt geteeld, zijn de fruitbomen in veel boomgaarden uitgedroogd, waardoor de oogst is gedaald en het aanbod kleiner is geworden. De recente prijzen van Vietnamese dragonfruit liggen ongeveer 50 procent hoger dan in dezelfde periode vorig seizoen. Het warme weer heeft ook een uitdaging gevormd voor het behoud van de versheid en kwaliteit van het product tijdens het transport. Wojinzheng Biotechnology (Beijing) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in versheidsproducten voor fruit en groenten na de oogst. Op het hoogtepunt van het dragonfruitseizoen introduceerde Debby, de verantwoordelijke van het bedrijf, het door het bedrijf ontwikkelde vershoudmiddel Angel Fresh en de voordelen ervan, dat van toepassing is op dragonfruit.

De door Wojinzheng ontwikkelde Angel Fresh versheidsconserveringsmiddelen voor dragonfruit bestaan voornamelijk in twee vormen: tabletten en sachets." Gewoonlijk worden sachets gebruikt in verpakkingsdozen, terwijl tabletten worden gebruikt voor de behandeling van hele containers. Voor korte zendingen kun je alleen de sachets gebruiken; voor langere zendingen van meer dan een maand raden we aan beide producten te gebruiken om het effect te versterken," legt Debby uit.

"Het belangrijkste actieve ingrediƫnt in Sky Fresh Angel Fresh is 1-MCP, een krachtige ethyleenremmer die dragonfruit vers houdt, waterverlies vermindert en groene schubben langer behoudt, waardoor de houdbaarheid van het product wordt verlengd. Onze Sky Fresh Angel Fresh sachet zijn er in verschillende formaten voor verschillende verpakkingen van verschillende groottes. Het product is heel gemakkelijk te gebruiken, je hoeft alleen maar het versheidszakje in de verpakking van het dragonfruit te doen."

Wojinzheng heeft bijna tien jaar ervaring op de lokale Chinese markt, met eigen R&D-, analyse- en serviceteams en verkoopkwalificaties in landen als Argentiniƫ en de Dominicaanse Republiek. "We zijn momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio's," zegt Debby. "Naast het assortiment producten dat we al hebben, zijn we op zoek naar samenwerking met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten om te helpen het verlies van groenten en fruit in de toeleveringsketen te verminderen. Wojinzheng kan klanten ook gratis monsters sturen om te testen."

Meer informatie:
Contact: Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
Tel.: +86 13141463919
[email protected]
www.spmbio.com