Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur voor Alfa Pro

EPer 1 mei is Marcel Nijssen (45 gestart bij Alfa Pro als directeur. In deze functie geeft hij leiding aan het bedrijf en vult zelf ook een prominente commerciële rol in.

Marcel kent de sierteelt sector goed. Zijn ouders hadden een tuincentrum en bloemenkwekerij in Santpoort. Dat is de omgeving waar Marcel is opgegroeid en zijn interesse in de tuinbouw is ontstaan. Vandaar ook zijn keuze om hogere tuinbouw te studeren in Delft en heeft hij een carrière opgebouwd in deze sector. Marcel is werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de tuinbouw en sierteelt sector in sales-, manager- en directierollen. Hij neemt dus waardevolle kennis en ervaring mee naar Alfa Pro.

Marcel: "Ik kijk ernaar uit om met de klanten en het team aan de slag te gaan. Er staat een mooie basis, een grote klantengroep, gedegen softwareproducten AlfaPro en AlfaPro NEXT en het team specialisten bij Alfa Pro. Belangrijke ingrediënten om nieuwe, efficiënte en robuuste oplossingen voor klanten te ontwikkelen"

Marcel neemt het stokje over van Pieter-Bas Linnebank, die de dagelijkse leiding van het bedrijf tijdelijk op zich had genomen na het vertrek van Cees van den Bosch.

Pieter-Bas: "Ik ben blij met de komst van Marcel om de continuïteit en verdere groei van Alfa Pro de komende jaren waar te maken. Vanuit het TSS moederbedrijf blijf ik eindverantwoordelijk voor Alfa Pro en volg ik de ontwikkelingen op de voet. Ik wens Marcel en het Alfa Pro team veel succes in het verder realiseren van de ingeslagen koers."

Voor meer informatie:
Alfa Pro
Tel: +31 (0)71 402 11 91
[email protected]
www.alfapro.com

Publicatiedatum: