Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw ERP-systeem Zest geïmplementeerd bij Van der Lans International

Van der Lans International, een vertrouwde speler in de AGF-sector, heeft met succes het nieuwe ERP-systeem Zest geïmplementeerd. Wat deze implementatie bijzonder maakt, is de snelheid waarmee dit gebeurde: binnen slechts twee maanden was het systeem operationeel, precies op tijd voor het nieuwe seizoen.

Het oude ERP-systeem van Van der Lans was verouderd maar bevatte veel maatwerkoplossingen wat de overstap naar een nieuwe versie bemoeilijkte. Met een uitgebreide lijst van eisen en wensen begon Van der Lans aan een demonstratie van Zest. Al tijdens deze demo bleek dat Zest nagenoeg volledig voldeed aan de specificaties van Van der Lans. De eenvoud en het gebruikersgemak van Zest waren zo overtuigend dat Van der Lans tijdens de demo al de eerste orders zelf verwerkte.

Een cruciale vraag bleef echter: kon Zest op tijd live gaan voor het nieuwe seizoen? Na een grondige inventarisatie van de bedrijfsprocessen hadden zowel Zest als Van der Lans vertrouwen in een implementatie binnen twee maanden. Door een kleine aanpassing in de standaardsoftware voor het werken met bulkproducten zoals uien, kon Zest volledig voldoen aan alle eisen van Van der Lans.

De samenwerking tussen Zest en Van der Lans was intensief maar zeer succesvol. Dankzij de gezamenlijke inspanningen was het mogelijk om binnen de gestelde tijdslimiet live te gaan met het nieuwe ERP-systeem. Inmiddels is het seizoen voor Van der Lans in volle gang en zijn de eerste maanden met Zest positief verlopen. Hoewel de overgang altijd even wennen is, kan de overstap naar het nieuwe ERP-systeem als een mooi succes worden beschouwd.

Bij de aanschaf van een ERP-oplossing draait het tegenwoordig niet alleen om de juiste software, maar nog belangrijker, om de keuze voor de juiste leverancier of implementatiepartner. Een goed ERP-systeem biedt alle benodigde functionaliteiten, maar de echte meerwaarde ligt in de kennis en ervaring die de leverancier of implementatiepartner meebrengt. Zij kennen de branche, hebben ervaring met bedrijfsprocessen en weten hoe deze optimaal kunnen worden ingericht.

De succesvolle implementatie bij Van der Lans International is een bewijs van de kracht van een goed ERP-systeem gecombineerd met de juiste kennis en ondersteuning. Zest blijft zich inzetten voor continue verbetering en ondersteuning, zodat klanten optimaal kunnen profiteren van hun ERP-oplossing.

Voor meer informatie:
Thijs Terwindt
Van der Lans International B.V.
+31 35 6422622
[email protected]
www.vanderlans.com

Alexander Schrijvershof
Zest B.V.
+31 85 1303884
[email protected]
https://zest-erp.com

Publicatiedatum: