Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Automatisering op AGF.nl

De special in deze maand mei staat in het teken van Automatisering. De digitale revolutie is volop gaande, AI versnelt de stand van zaken aanzienlijk. Wat gaan nieuwe ontwikkelingen betekenen voor de sector? Hoe gevoelig is de sector voor hackers en misinformatie? En wat betekent digitalisering voor verkoopprocessen?

Dreamstime.com

Bijdrage
Mocht je een persbericht of artikel hebben, dat niet mag ontbreken in deze special, dan ontvangen wij dat graag. Als er in je bedrijf onlangs een automatiseringsproject is afgerond, ontvangen we graag bericht. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via [email protected]l.

Promotie
Wil je je als specialist op dit gebied profileren? Dat kan door middel van een banner binnen dit prominente specialblok. De Special Automatisering zal heel de maand mei online staan. De kosten voor adverteren in de nieuwsbrief zijn € 1.405,-. Bij de website betaal je
€ 1000,- voor een banner. Neem hiervoor contact op met [email protected].

Publicatiedatum: