Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer mogelijkheden om met cash te betalen bij zelfscankassa's van Albert Heijn

"We merken in toenemende mate dat klanten het fijn vinden om dingen zelf te doen. Dat past ook in de bredere maatschappelijke trend van digitalisering. Nieuw is dat we ook een zelfscankassa hebben toegevoegd waar klanten met contant geld kunnen afrekenen. Er zijn klanten die nog graag contant betalen en het is wettelijk verplicht deze optie aan te bieden", zegt verantwoordelijk topmanager Rob Heesen van Albert Heijn tegen Distrifood. Albert Heijn heeft in anderhalf jaar tijd de mogelijkheid om contant te betalen bij zelfscan snel uitgerold.

AD meldt nu dat het aantal filialen waar de mogelijkheid is om met cash te betalen bij de zelfscankassa steeds meer uitbreidt. De zogeheten cashrecycler, waar je brief- en muntgeld in kunt gooien, komt in steeds meer vestigingen van de Albert Heijn, laat een woordvoerder weten. "Wij verbouwen meerdere winkels per week. Deze winkels krijgen een cashrecycler." Inmiddels is het bij 175 zaken in Nederland mogelijk om op deze manier te betalen. "Klanten reageren er positief op", aldus de woordvoerder.

Publicatiedatum: