Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 800 Ocado artikelen komen van Britse telers

België: Colruyt opent 38 Comarchés, 3 Bio-Planets en één Cru
Eerder dan verwacht heeft Colruyt groen licht gekregen om te beginnen met de ombouw van de Match en Smatch winkels die het onlangs heeft overgenomen. De eerste integraties starten deze week, waarbij de meeste winkels openen onder een tijdelijke naam: Comarkt/Comarché.
Bron: retaildetail.eu

VK: Ocado is de nieuwste supermarkt die een 'Koop Brits'-pagina aanbiedt
Ocado is de nieuwste supermarkt die een 'Koop Brits'- pagina opent op zijn website, na een oproep aan supermarkten om lokale telers te steunen. Het virtuele gangpad bevat meer dan 800 artikelen van Britse telers, van groenten en fruit tot vlees, eieren en zuivelproducten.
Bron: retailgazette.co.uk

VK: De consument koopt weer plantaardig nu fans overgaan op zelf koken
Nu de plantaardige voedselrevolutie zijn tweede fase ingaat, ziet Tesco de vraag naar vleesvrije ingrediënten toenemen: Visalternatieven stegen de afgelopen 3 maanden met 100% ten opzichte van vorig jaar; Tofu en Tempeh stegen met ongeveer 20%; Plantaardige steaks en kipfilet stegen met 20%; vleesvrije hamburgers stegen met 10%, zo meldt Tesco.
Bron: tescoplc.com

VK: Innocent drinks zegt € 1,1 mln toe voor duurzame tuinbouwprojecten
Innocent drinks heeft een investering van € 1,1 mln aangekondigd in subsidies als uitbreiding van zijn Farmer Innovation Fund, in een poging om duurzame tuinbouwpraktijken te verbeteren en tegelijkertijd de aanvoer van basisingrediënten op de lange termijn veilig te stellen. Het fonds staat open voor alle leveranciers van Innocent, met een focus op fruitsoorten zoals appelen en sinaasappelen, die een aanzienlijke bijdrage leveren aan de CO2-uitstoot van het merk.
Bron: edie.net

VK: Co-op wil verdere groei in snelle handel door samenwerking met Uber Direct
Co-op heeft aangekondigd de toegang tot haar online winkel, die toegankelijk is via de app, uit te breiden door middel van een nieuwe samenwerking met Uber Direct, Uber's white-label bezorgdienst.
Bron: retailtechinnovationhub.com

VK: James Hall organiseert Spar Transform retailer event in april
James Hall, partner van Spar VK, houdt in april het Spar Transform retailer event. Het evenement, getiteld Spar Transform, zal op donderdag 18 april retailers uit heel Noord-Engeland samenbrengen.
Bron: spar-international.com

Publicatiedatum: