Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe elektrische Genset levert energie aan koelcontainers

ECS heeft de nieuwe E-COOLPAC elektrische Genset in ontvangst genomen van Thermo King. Gemonteerd op een containerchassis levert de Genset energie aan de Thermo King Magnum Plus koelcontainer, en wordt zo door ECS getest op routes tussen België en Nederland. Het project weerspiegelt de focus van ECS om de ecologische duurzaamheid van hun activiteiten te verbeteren en technologieën aan te passen die bronnen van schone energie bieden voor hun gekoelde vloot.

"Met meer dan twintig jaar lang een sterke relatie met Thermo King. Wij zien hen als een partner, die ons ondersteunt en adviseert in onze zoektocht om de milieu-impact van ons bedrijf te verlagen," aldus Luc Schouteere, Coordinator TCL ECS'. "We hebben de technologie en innovatie van Thermo King nauwlettend in de gaten gehouden, en hoe deze ons kunnen helpen bij het verbeteren van onze activiteiten en het behalen van strategische duurzaamheidsdoelen. We hebben onlangs geïnvesteerd in het aansluiten van meer dan 1000 koelcontainers met het TracKing™-telematicasysteem van Thermo King om te profiteren van de volledige zichtbaarheid van onze vloten. Toen Thermo King ons adviseerde om de nieuwe dieselvrije Genset te gebruiken om onze koelcontainers van stroom te voorzien, besloten we meteen om het uit te proberen."

"Bij Thermo King streven we ernaar betrouwbare, innovatieve technologie te leveren die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van onze klanten, zowel vandaag als morgen," aldus Alain van Schaik, strategisch accountmanager bij Thermo King. "De nieuwe E-COOLPAC-Gensets vertegenwoordigen onze voortdurende inspanningen om volledig geëlektrificeerde oplossingen te bieden in elk segment van de koelketen. We blijven ons inzetten om nauw samen te werken met ECS en andere klanten en innovatie en advies te leveren terwijl ze hun vloten ombouwen om aan duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen en toekomstige regelgeving voor te blijven."

Voor meer informatie:
Thermo King
www.europe.thermoking.com

Publicatiedatum: