Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ocado verdubbelt inzet robotica

VK: Asda geconfronteerd met mogelijke tekorten door staking vrachtwagenchauffeurs
De Britse vakbond Unite heeft beweerd dat Asda tijdens de feestdagen een tekort aan gekoelde levensmiddelen kan verwachten door stakingen van vrachtwagenchauffeurs in het dc van de supermarkt in Rochdale.
Bron: kamcity.com

VK: Sainsbury's bouwt nieuwe supermarkt in wijk Colchester
Sainsbury's maakt zijn belofte om 'Goed eten voor ons allemaal' te bieden waar met de komst van zijn nieuwste supermarkt in Mile End, Colchester. De nieuwe winkel biedt alles, van vers brood en gebak dat dagelijks in de winkel wordt gebakken tot groenten en fruit, vlees, vis en een verscheidenheid aan maaltijdoplossingen en zorgt op die manier voor meer gemak en keuze voor klanten in Mile End.
Bron: about.sainsburys.co.uk

VK: Ocado verdubbelt inzet robotica omdat concurrentie boodschappenbezorging toeneemt
Volgens de Financial Times gaat de Britse multinational binnenkort het aantal robotarmen in zijn vestiging in Luton verhogen van 22 naar 44, in een poging om het bezorgproces te versnellen.
Bron: pymnts.com

Discounter Pepco: 'omzetuitdagingen' houden tot in 2024 aan
De Europese discountretailer Pepco Group waarschuwt dat het verwacht dat 'sectorbrede omzetuitdagingen op de korte termijn' tot in 2024 zullen aanhouden. De onderliggende EBITDA bedroeg € 753 mln in het jaar tot 30 september, een stijging ten opzichte van € 731 mln in 2021-22.
Bron: esmmagazine.com

Ierse consumenten geven in december een recordbedrag van
€ 1,4 mld

Spruiten en kerstpudding zijn gedaald met respectievelijk 0,6% en 22% ten opzichte van vorig jaar, dus consumenten hebben geen excuus om er deze feestdagen niet van te genieten, zo beweert Kantar.
Bron: kantar.com

België: Delhaize nadert driekwart doel van franchisingoperatie
Met het vinden van franchisers voor nog eens zeventien supermarkten heeft de Belgische supermarktketen Delhaize nu een oplossing gevonden voor bijna drie op de vier winkels. De winkels zullen tussen maart en juli 2024 opnieuw als onafhankelijke supermarkten worden geopend.
Bron: retaildetail.eu

VK: Sterk jaar voor producent van smoothiemixen
Een bedrijf in voedingsingrediënten uit Gloucestershire, dat gespecialiseerd is in de productie van diepgevroren fruitsmoothiemixen, heeft een sterke omzetstijging geboekt tijdens een jaar van investeringen als onderdeel van zijn groeiplannen voor de langere termijn. Newberry International Produce werd opgericht in 1995 en groeide uit tot een gespecialiseerde leverancier van voedingsingrediënten met expertise in de inkoop en levering van diepgevroren fruit en andere ingrediënten.
Bron: insidermedia.com

VK: Aldi op weg naar grootste Kerst tot nu toe
Met minder dan drie weken tot de grote dag, ligt Aldi op koers voor de grootste en beste Kerst ooit, zo heeft het bedrijf bevestigd. De op drie na grootste supermarkt van het Verenigd Koninkrijk zei dat het verwacht meer dan 1400 ton spruiten af te zetten in de weken voorafgaand aan Kerst en Nieuwjaar.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Publicatiedatum: