Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Maak een einde aan inefficiëntie”

Automatische weeg- en banderolleermachine voor courgette, puntpaprika, prei, asperge, wortel en rabarber

Met de automatische weeg- en banderolleermachine van Freshtech Solutions wordt het gehele productieproces van afwegen, bundelen en banderolleren in één machine direct geautomatiseerd. De machine is geschikt voor het verpakken van onder andere courgette, puntpaprika, prei, asperge, wortel en rabarber.

De producten worden handmatig in de 10 weegunits geplaatst en hiervan wordt een optimale combinatie gemaakt aan de hand van het vooraf ingesteld gewicht. De banderolleermachine creëert een bundel door de losse producten met een band samen te brengen. Deze bundel wordt uitgevoerd middels een transportband die, indien gewenst, kan worden aangesloten op een draaitafel. Zo komen alle producten op 1 centrale plek terecht.

De automatische weeg en banderolleer machine is compact en heeft een capaciteit tot 24 verpakkingen/ min per lijn. Afhankelijk van de gewenste productiesnelheid binnen uw bedrijfsproces kunnen meerdere lijnen naast elkaar worden geplaatst waardoor de algehele capaciteit omhoog gaat.

De automatische weeglijn kan ook direct gekoppeld worden aan een flowpacklijn. Indien meerdere automatische weeglijnen in-line op de flowpacker gekoppeld staan, kan een totale capaciteit behaald worden tot wel 4000 verpakking per uur!

Voor meer informatie:
Freshtech Solutions
Tel: +31 (0) 174 520 414
[email protected]
https://freshtech.nl/oplossingen/automatische-weeg-en-bandoleer-machine/

Publicatiedatum: