Nieuwe vrucht zal in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar zijn

Dole introduceert nieuwe, sappigere en meer aromatische gele ananas

Dole Food Company introduceert een nieuwe, sappigere en meer aromatische gele ananas, als antwoord op de vraag van de consument naar een zoetere ananas.

De nieuwe Dole® Golden Selection® ananas arriveert begin april in geselecteerde supermarkten in de VS en Canada. De nieuwe vrucht, die uitsluitend duurzaam wordt geteeld in Costa Rica, is deskundig geteeld wat resulteert in een ananas die zoeter is, geler van kleur en die een levendigere tropische smaak biedt die de gebruikelijke zoete en wrange tonen van ananas in balans brengt en tegelijkertijd de smaakbeleving verhoogt.

Minder dan 6% van alle Dole ananassen bezit de smaak- en uiterlijke kwalificaties die nodig zijn om een Dole Golden Selection ananas te worden genoemd. Het nieuwe fruit zal in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar zijn, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid.

"In de 120 jaar dat Dole ananassen kweekt in Hawaï, Centraal- en Zuid-Amerika en de rest van de tropen, hebben we geleerd wat er nodig is om 's werelds beste en meest geliefde vrucht te telen", zegt Dole Director of Corporate Communications William Goldfield. "Hoewel alle Dole ananassen mals en zoet zijn en boordevol voedingsstoffen, gezonde enzymen en vitamine B6 en C zitten, hebben deze nieuwe Golden Selection ananassen niet iets meer kleur en smaken ze net iets zoeter."

Voor meer informatie:
dole.com/en/golden-selection


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.