Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik viel van de ene verbazing in de andere!"

40-jarig jubileum Gerrit Oomen bij Quik's gevierd

Tholen - 29 mei 2023 was Gerrit Oomen 40 jaar in dienst bij Quik's. Afgelopen vrijdagavond werd dit gevierd tijdens een speciale receptie bij Boerengolf in Hedel met collega's, familie en zakelijke relaties. Voor Gerrit was de dag een complete verrassing. "Een paar maanden geleden vroeg mijn zwager Peter Quik me hoe ik het jubileum dacht te gaan vieren. Ik heb de bal teruggelegd en gezegd: we kennen elkaar nu al 40 jaar en werken goed samen, ik laat me graag verrassen."


Gerrit met z'n gezin

En een verrassing werd het. "We hebben met z'n allen enorm van de dag genoten. Het was fantastisch om iedereen weer te zien, van oud-collega's, zakenrelaties tot leveranciers. Zelfs mijn zwager Harry uit Canada met zijn vrouw Lydie kwamen tot mijn verrassing opeens binnen wandelen, omdat ze speciaal voor dit jubileum hun geplande reis hadden vervroegd. Ik viel van de ene verbazing in de andere!"

Gerrit was nog geen 16 jaar toen hij in 1983 bij Quik's binnenkwam, waar hij in de loods begon. Toen hij 18 was en zijn rijbewijs had gehaald, werd hij door zijn baas gevraagd de weg op te gaan. In 1989 kreeg Gerrit de mogelijkheid om de toenmalige bedrijfsleider op te volgen. Datzelfde jaar kreeg hij ook verkering met Carola Quik.

Vanaf 2015 zijn Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products ondergebracht onder Quik’s Quality Potatoes, waar Gerrit Oomen en Peter Quik de eigenaar zijn. Gevraagd naar de mijlpalen in de afgelopen jaar, noemt Gerrit allereerst de viering van het 75- en 90 -jarig jubileum, evenals de opening van de nieuwbouw.

In zijn toespraak benadrukte de aardappelhandelaar het belang van langetermijnsamenwerking. "Ik werk nu met telers, die ik van kindsaf heb op zien groeien. Datzelfde geldt voor klanten met wie we soms al werken van het eerste uur. In onze handel stapelen de onzekerheden zich op en heb je elkaar hard nodig. Drie jaar terug kregen we in onze sector als gevolg van de coronacrisis zes centen steun van de overheid en nu moet je 60 cent voor de aardappelen betalen. Dan is het belangrijk dat je betrouwbare relaties hebt, waar je op kunt bouwen. Juist die langetermijnfocus is belangrijk voor het continueren van je kwaliteit en beschikbaarheid. En ik geniet ervan om daar dagelijks aan te werken, of dat nu met collega's, leveranciers of klanten is."

Klik hier voor de fotoreportage (foto's Andries Gunter)

Voor meer informatie:
Gerrit Oomen
Quik’s Verse Aardappelen
Tel. +31 (0)73 5992093
g.oomen@quiks.nl
www.quiks.nl