Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BlueBox Lite-telematica-apparaat

Thermo King wil connectiviteit van aangedreven koelunits verbeteren

Thermo King heeft zijn nieuwe BlueBox Lite-telematica-apparaat aangekondigd, dat is ontworpen om de connectiviteit van de door voertuigen aangedreven koelunits te verbeteren, zo meldt het bedrijf.

"Met het BlueBox Lite-apparaat krijgen klanten een meer kostenefficiënte manier om niet alleen de temperatuur- en positiegegevens te verkrijgen, maar ook kritische informatie van het regelsysteem van de voertuigaangedreven koelunits, zoals instelpunten, alarmen of bedrijfsuren." BlueBox Lite beschikt over 4G-connectiviteit waardoor klanten toegang hebben tot de gegevens via het Thermo King TracKing-webportaal, TK Reefer of het kunnen integreren met een platform of back-endsysteem van een derde partij.

"Connectiviteit is iets bedrijven die de efficiëntie van hun koudeketenactiviteiten willen verbeteren niet mogen missen", zegt Mike McEnnis, Thermo King Connected Solutions Portfolio Leader. "Met de introductie van het BlueBox Lite-telematica-apparaat voor onze V-Series-, VX-Series- en B-Series-assortiment, willen we het onze klanten gemakkelijker maken om te profiteren van de gegevens en hun activiteiten slimmer te maken. De BlueBox Lite is een plug-and-play-, 4G-oplossing waarmee ze op een kostenefficiënte en gemakkelijke manier realtime informatie over de werking van hun gekoelde voertuig kunnen ontvangen."

Voor meer informatie:
Thermo King
www.europe.thermoking.com      

Publicatiedatum: