"Er zijn vier plateau's waar we het eten op kunnen zetten. Robin rijdt vanaf de bar en de keuken naar de tafels. De mensen pakken dan zelf hun bestelde drank en lunchgerechten eraf", legt Edith Seders van caféuitbater Truffels uit aan RTL Nieuws. In de strijd tegen het personeelstekort zetten sommige restaurants robots in. Lees hier meer.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Bijna 7 procent Nederlandse bedrijven ervaart problematische schulden
-
Jitse Groen stopt als CEO van Just Eat Takeaway.com
-
Horeca en retail groeien in najaar 2025, maar tempo vlakt af
-
Food100: dit zijn de 6 Foodhelden van 2025
-
Ivo Steffens nieuwe algemeen directeur Vermaat Nederland
-
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
-
"Flower sprouts passen perfect binnen ons ruime foodservice-assortiment"
-
Nederlandse chefs in de prijzen bij We’re Smart Awards in Londen
-
Combigro Helmink Foodservice sluit zich aan bij VHC Groep
-
Groothandel Claessens neemt DaVé over