Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Driscoll's en Pagoda werken samen in Western Education Support Project

Op 24 maart bezochten Driscoll's, Pagoda en de China Rural Development Foundation het Western Education Support Project op de Wenyuan Middle School in Qujing City, Yunnan. Het doel van dit project is het ontwikkelen van vervolgprojecten op het gebied van openbaar welzijn en om te helpen bij de ontwikkeling van beter onderwijs in meer onderontwikkelde regio's.

Volgens Pagoda is de volledige naam van het project "Supporting Western Youth Education Special Funding Project", dat gezamenlijk is opgezet door Driscoll's en Pagoda en de China Rural Development Foundation. Door financiële subsidies te verstrekken aan afgestudeerde studenten die deelnemen aan vrijwillig onderwijs in de westelijke regio's wordt prioriteit gegeven aan het helpen van studenten uit gezinnen met financiële moeilijkheden, zodat jongeren hun algemene kennis kunnen verbeteren via onderwijsondersteuning en tegelijkertijd bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs in de westelijke gebieden.

"Dit project is de eerste samenwerking tussen Driscoll's brand company en Pagoda op het gebied van openbaar welzijn in China. De twee partijen doneren in totaal meer dan € 66.575 om meer dan 60 afgestudeerde studenten te helpen naar scholen in de afgelegen provincies Yunnan en Gansu te gaan om daar een jaar lang les te geven. Elke ondersteunende leraar kan een subsidie van € 958 per jaar ontvangen.

Driscoll is het grootste zachtfruitteeltbedrijf ter wereld en Driscoll's is haar zachtfruitmerk. Pagoda is de grootste retailer in de fruitketen in China. Het bedrijf werd in januari van dit jaar officieel genoteerd op de beurs van Hong Kong. Beide partijen waren het erover eens dat onderwijs van groot belang is voor de ontwikkeling van afgelegen gebieden. Vorig jaar rond deze tijd polsten Driscoll's, Pagoda en de China Rural Development Foundation aanvankelijk het concept van het project. Het project werd in juni opgestart. Na de selectie van de beste leden van de postdoctorale onderwijsgroep en de toewijzing van fondsen, werd dit bezoek georganiseerd.

Jae van Driscoll zei dat Driscoll al 10 jaar geleden begon met het telen van aardbeien in Yunnan. Vanaf 2021 heeft Driscoll meerdere teeltbedrijven en kweekcentra opgericht in Honghe, Xishuangbanna, Qujing en andere plaatsen in Yunnan, met een totale investering van meer dan € 53 mln.

"Als onderdeel van de missie van het bedrijf streven wij er altijd naar bij te dragen aan de ontwikkeling van de Chinese tuinbouwsector en actief deel te nemen aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen." Jae vertelde dat scholen in afgelegen regio's een gebrek hebben aan fondsen en onderwijstalenten, waardoor kinderen geen goed onderwijs krijgen. Wij hopen van harte dat dit project de leerlingen hier kan helpen en de kinderen een betere opleiding kan geven.

Zhu Qidong van Pagoda Group merkte op dat Pagoda de afgelopen jaren aandacht heeft besteed en actief heeft deelgenomen aan activiteiten op het gebied van openbaar welzijn. Van de oprichting van de Pagoda Public Welfare Foundation om werknemers en hun gezinnen te helpen tot de oprichting van het "Spring Blossoms" projectteam voor openbaar welzijn begin 2020, dat heeft geholpen bij de bestrijding van de pandemie, hulp bij rampen en is uitgebreid naar meer groepen die steun nodig hadden. Het richtte zich vervolgens op onderwijs en bijstand in de prefectuur Liangshan, Sichuan, Xinjiang en andere regio's. Pagoda probeert een verscheidenheid aan openbare welzijnsacties uit te voeren en door de koppeling van verschillende krachten de sociale waarde van de onderneming zoveel mogelijk te maximaliseren.

De eerste fase van het project ter ondersteuning van het westelijk onderwijs loopt naar verluidt in juli van dit jaar ten einde. Op dat moment zullen de China Rural Development Foundation en de Youth League Committees van de provincies Yunnan en Gansu de beste leraren selecteren op basis van de feedback van de ondersteunende onderwijsscholen en vervolgens erecertificaten uitreiken. "Tegelijkertijd wordt ook de tweede fase van het steunproject voor het westelijk onderwijs, die binnenkort van start gaat, voorbereid."

Voor meer informatie:S
Zola
Shenzhen Pagoda