7e vestiging voor Sahan supermarkt

In Vlaardingen opent binnenkort een zevende vestiging van supermarktketen Sahan. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 1.250 vierkante meter en krijgt nog meer aandacht voor vers en gemak, zo meldt directeur Zeki Sahan op LinkedIn.

Sahan is een etnische supermarkt waar klanten terecht kunnen voor dagelijkse boodschappen en eigen vertrouwde producten en merken. "Iedere dag weer zorgen we ervoor dat onze groenten en fruit er vers bij ligt en ook op onze halal vleesafdeling kunt u kiezen uit een divers vers assortiment."

2023 staat in het teken van Sahan's Koralen jubileum. "Zo’n 35 jaar geleden is de basis gelegd van de huidige Sahan supermarkten. Inmiddels hebben we 6 vestigingen en een distributiecentrum. Binnenkort komt er een 7e vestiging erbij. Dankbaar en met veel trots en vreugde mogen wij jullie meedelen dat de deuren van onze nieuwe Sahan in Vlaardingen op korte termijn geopend zullen worden."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.