Lambadaseizoen is weer gestart bij Beekers Berries

Deze week zijn bij Beekers Berries, gevestigd in Made, de allereerste Lambada-aardbeien weer geplukt. De Lambada zal tot ongeveer half mei verkrijgbaar zijn.

"Liefhebbers van de Lambada weten het al: deze aardbei is gewoonweg uniek. Ze heeft een overweldigend aroma en prachtige uitstraling. Er wordt dan ook elk jaar weer uitgekeken naar deze exclusieve aardbei," vertelt Wil Beekers, eigenaar van Beekers Berries. "De groente- en fruitspecialisten onder ons zullen het hoogstwaarschijnlijk herkennen: weken tot soms wel maanden voordat er ook nog maar één Lambada aardbei geplukt is, stromen de eerste vragen naar de verkrijgbaarheid van deze aardbei al binnen."

"Al ruim 25 jaar is de Lambada onderdeel van onze teelt en nog steeds is het iets waar we elk jaar weer naar uit kijken. Zowel de teelt als de pluk vergt veel zorg en nauwkeurigheid. Zo passen we een andere pluktechniek toe bij de Lambada. Ze wordt namelijk heel behoedzaam aan haar steeltje geknipt in plaats van geplukt. Met deze koningin onder de aardbeien kun je je nog extra onderscheiden als teler", besluit Wil.

Voor meer informatie:
Wil Beekers
Beekers Berries
contact@beekersberries.nl
www.beekersberries.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.