Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Houdbaarheid kiwi's 150% verlengen"

De houdbaarheid van fruit is rechtstreeks van invloed op de winst van retailers. Hoe de kwaliteit van fruit tijdens het vervoer en bij de retailer beter gewaarborgd kan worden en de houdbaarheid kan worden verlengd, is een grote uitdaging.

SPM Biosciences (Beijing) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vershouddiensten voor groenten en fruit na de oogst. Haar paradepaardje Angel Fresh is geschikt voor diverse ethyleengevoelige gewassen. Debby van het bedrijf nam kiwi's als voorbeeld om de toepassing en de voordelen van het product te presenteren.

Angel Fresh vershoudproducten passen 1-MCP toe, dat de bewaartijd van fruit effectief kan verlengen en de problemen van waterverlies, hardheidsvermindering en smaakverlies, veroorzaakt door transportvertragingen, effectief kan voorkomen.

"Als we kiwi's als voorbeeld nemen, kan het fruit dat in China plaatselijk in de herfst wordt geoogst en sommige producten die tijdens de opslag met vershoudtechnologie worden behandeld, worden bewaard tot mei-juni van het volgende jaar. Als onze Angel Fresh-technologie wordt gebruikt tijdens het vervoer van kiwi's voor de export kan de versheidsperiode van kiwi's en de houdbaarheid voordat zij de klanten bereiken aanzienlijk worden verlengd. Dit is als het toevoegen van een 'verzekering' aan de opslag en het transport van groenten en fruit, met meer flexibele tijd voor noodgevallen en vertragingen in de opslag en tijdens het transport."

"Onze Angel Fresh vershoudproducten zijn er in verschillende specificaties, geschikt voor verschillende kleine verpakkingen. Het kan ook worden gebruikt voor alle facetten van opslag en transport na de oogst. Bovendien zijn Angel Fresh-vershoudproducten kosteneffectief, hebben ze significante effecten en zijn ze gemakkelijk te gebruiken. U hoeft de zakjes of kaartjes alleen maar in de doos te doen. Angel Fresh-producten kunnen de houdbaarheid van kiwi's zelfs met 120-150% verlengen."

SPM Biosciences is een bedrijf gespecialiseerd in vershouddiensten voor groenten en fruit na de oogst. Het bedrijf heeft bijna tien jaar ervaring op de Chinese lokale markt en heeft zijn eigen R&D-, analyse- en serviceteams en heeft verkoopvergunningen verkregen in Argentiniƫ en de Dominicaanse landen. Momenteel is het bedrijf op zoek naar vertegenwoordigers in andere landen. "Naast de bestaande verscheidenheid aan producten hopen we samen te werken met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkingsbedrijven en vertegenwoordigers om bij te dragen aan de vermindering van het verlies in de toeleveringsketen. SPM Biosciences (Beijing) kan ook gratis monsters naar klanten sturen om te testen."

Lokale autorisatie moet worden behaald alvorens deze producten in de EU verkocht mogen worden.

Voor meer informatie:s
Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919