Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse aardappelleverancier breidt verwerkingscapaciteit uit

De Britse aardappelleverancier Cockerill heeft onlangs zijn dolly- en kratlaadcapaciteit uitgebreid tot 240 zakken per minuut. Met de ingebruikname van de derde Lan Handling dolly & kratlader stijgt hun verwerkingscapaciteit door het gebruik van deze drie productielijnen.

Cockerill biedt zijn aardappelproducten aan in verschillende soorten verpakkingen op basis van de eisen van hun klanten in de retail, de verwerkende industrie en de foodservice-industrie. Deze dolly & krat laders worden gebruikt voor het laden van aardappelen in zakken tot 5 kg, in kisten, kratten en dollies. Dankzij de automatische grijperwissel is het instellen voor een nieuw producttype snel en moeiteloos, wat zorgt voor een continue productie. Ook een toekomstige omschakeling van bale arm kratten naar Euro Pool-kratten is al gedekt, aangezien de Lan dolly & krat lader voor beide geschikt is.

Dankzij de succesvolle implementatie van deze oplossingen voor de automatisering van de productie, onderzoekt Cockerill momenteel de mogelijkheden voor verdere automatisering van hun verpakkings-lijnen. Aangezien Lan Handling een volledige reeks end-of-line automatiseringsoplossingen biedt, zoals case packers, palletiseerders, kratopzetters en (de)stapelaars, is deze samenwerking klaar voor de volgende fase.

Voor meer informatie:
|Vera de Winkel
Lan Handling Technologies
Tel: +31 (0)64 85 06 100
[email protected] 
www.lanhandling.com 

Cockerill
Tel: +44 (0)19 04 481 111
[email protected] 
www.cockerill.co.uk 

Publicatiedatum: