Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
e-commerce platform voor korte keten beschikbaar voor out-of-home markt

NextDeli opent foodservice wereld

NextDeli.com, het e-commerce platform voor versspeciaalzaken, is vanaf 6 februari ook toegankelijk voor horecabedrijven. Restaurants, hotels, attractieparken, bedrijfs- en party-cateraars, instellingen en scholen kunnen via NextDeli terecht in de webshops van 60 aangesloten leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zij kopen daarmee rechtstreeks in bij de bron.

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Met een account op het NextDeli platform kun je dagelijks bestellen bij 60 producenten en leveranciers. Jouw bestellingen kunnen dan vanaf next-daydelivery bij je worden bezorgd met een frequentie van 5 x per week. Zonder tussenkomst van groot- of tussenhandel en altijd zonder bezorgkosten. Door het bundelen van bestellingen in een uniek logistiek concept besparen we veel logistieke kilometers. Producenten besparen op hun logistieke kosten waardoor producten weer voordeliger kunnen worden aangeboden.

NextDeli beschouwt haar rol als verbinder tussen klant en producent. Wij zijn zelf geen tussenhandelaar; je doet echt rechtstreeks zaken met iedere individuele leverancier die een webshop heeft op het NextDeli platform. Hierop zijn leveranciers te vinden in de categorieën ‘AGF’ tot ‘Zuivel’ en ‘alles wat daartussen zit’. Veelal familiebedrijven en echte specialisten." 

Bron: NextDeli

Publicatiedatum: