Micro Smedt wordt Normec Micro-Smedt

Per 1 april 2022 maakt Micro-Smedt deel uit van Normec Foodcare. Hiermee hebben ze de dienstverlening, kennis en expertise uitgebreid. Vanaf 17 januari 2023 heeft Micro-Smedt een nieuwe naam: Normec Micro-Smedt.

Normec Micro-Smedt is de partner voor voedingsproducenten op het gebied van productveiligheid en gespecialiseerd in microbiologische labanalyses. Het laboratorium is gevestigd in Herentals (België) en werd in 1993 opgericht door Jozef De Smedt. Jozef was actief in de chocolade-industrie en vond hier zijn eerste klanten. Al snel konden ze verder uitbreiden naar de bredere voedingsmarkt door mond-aan-mond reclame van tevreden klanten. De dochter van Jozef, Katrijn De Smedt heeft sinds enkele jaren de dagelijkse leiding over Micro-Smedt in handen. Jozef Smedt biedt wel nog dagelijks met veel passie de wetenschappelijke ondersteuning.

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
www.normecfoodcare.com   

Normec Micro Smedt
Honingstraat 2
2200 Herentals
+32 14 23 00 21
info-microsmedt@normecgroup.com 
www.micro-smedt.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.