Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rwanda en Britse regering gaan samen met IFC de koudeketen in Afrika verder ontwikkelen

Tijdens COP27 hebben de regeringen van Rwanda en het VK hun krachten gebundeld om de levering van innovatieve koeltechnologieën in Afrika te versnellen. Vertegenwoordigers van Rwanda en het VK hebben zich aangesloten bij de International Finance Corporation (IFC) om tijdens COP27 een samenwerkingsverklaring te ondertekenen om de opschaling van innovatieve koeltechnologieën in Afrika te helpen versnellen via het Africa Centre of Excellence for Sustainable Cooling and Cold-Chain (ACES).

ACES had op de COP 27 reeds aangekondigd dat het zal samenwerken met de wereldwijde leverancier van koelketens Carrier om de ontwikkeling van koeling en opleiding in Afrika te bevorderen. Het omzetten van voedselverlies in voedzaam beschikbaar voedsel is essentieel voor de duurzame ontwikkeling van Afrika, evenals het opbouwen van de voedselsystemen waarmee mensen in tijden van onzekerheid worden gevoed. Wereldleiders zijn onlangs overeengekomen dat de enige manier om voedselonzekerheid te overwinnen is door samen te werken en innovatieve partnerschappen binnen de wereldgemeenschap te creëren."

Bron: birmingham.ac.uk

Publicatiedatum: