Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met minstens vier dagen

Vochtbeheersing verlengt houdbaarheid zachtfruit

SAVRpak's vochtbeheersingstechnologie, die de houdbaarheid van verse producten tot drie keer kan verlengen, zal op de markt worden gebracht via Jüsto, de eerste online supermarkt in Mexico.

Vanaf december zal elke clamshell met zachtfruit, die via Jüsto wordt besteld, SAVRpak bevatten, een klein, plantaardig thermodynamisch zakje dat condensatie verwijdert.

De SAVRpak-oplossing wordt in de verpakking van producten geplaatst voordat het product wordt verzegeld; binnen enkele seconden verwijdert de SAVRpak-technologie voor Atmosferische Controle en Transmissie 50% van de condensatie en voorkomt dat er nog meer wordt gevormd door het vocht te absorberen dat leidt tot schimmelvorming en schadelijke microbiële bacteriën.

Jüsto, de eerste 100% online en verticaal geïntegreerde supermarkt in Mexico, werkt rechtstreeks samen met leveranciers van verse groenten en fruit om consumenten de meest verse producten aan te bieden.

In voorlopige proeven heeft SAVRpak bewezen de houdbaarheid van zachtfruit, waaronder frambozen, met vier tot vijf dagen of meer en aardbeien met vier dagen of meer te verlengen.

Bron: produceprocessing.net

Publicatiedatum: