Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FME introduceert nieuwe paddenstoel in haar assortiment

"De Dragons Claw paddenstoel geeft chefs weer iets nieuws om mee te stoeien"

Tholen - Fresh Mushroom Europe (FME) heeft een nieuwe toevoeging aan haar assortiment. "Na de succesvolle introductie van de Cordyceps en Royal Chestnut hebben we wederom een hele mooie paddenstoel aan ons assortiment toe kunnen voegen: de Dragons Claw", vertelt Luc van den Aker van FME. 

Qua uiterlijk heeft de paddenstoel wat weg van de klauwen van een muis, vanwaar de toepasselijke naam muisklauwen aan het product wordt verbonden. "De lokale bevolking noemt het echter de Dragons Claw mushroom." De smaak wordt beschreven als mals, knapperig en verfrissend. "Met een aangenaam aroma", vult Luc aan. Bovendien worden paddenstoelen, vanwege haar gezondheidsvoordelen, in deze tijden steeds populairder.

"Het is qua structuur en vorm weer iets anders dan we kennen, waardoor innovatieve chefs hun lol weer op kunnen met een nieuwe soort." Het bedrijf is altijd op zoek naar noviteiten. Met de paddenstoelen wil FME zich voornamelijk richten op het hogere horecasegment. "We willen blijven verrassen en altijd mooie producten kunnen leveren. De Royal Chestnut en Cordyceps hebben we recent geïntroduceerd in Nederland en België. Hier zagen we vanuit deze hoek zeker een goede vraag naar. Het is altijd leuk voor de koks om te kunnen stoeien met nieuwe soorten. De Dragons Claw sluit hier mooi op aan. We hebben de eerste kilo's inmiddels binnen en zijn enthousiast of deze ook zo aanslaat."

Voor meer informatie:
Luc van den Aker
Fresh Mushroom Europe
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer (Transportzone), België
+32 (0)3 317 18 19
info@fme-nv.com   
www.fme-nv.com