Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leon van den Oord, Jac van den Oord Potatoes:

“Stamppotaardappelen blijven een all time klassieker in de winter”

Tholen - De stamppot behoort in Nederland nog altijd tot de klassiekers in de wintermaanden. Jac van den Oord Potatoes speelt hier met haar Special Purpose Potatoes-lijn op in door speciaal aardappelen voor de stamppot te selecteren.

“Over het algemeen is het voor de aardappelhandel zeker gunstig als het kouder wordt, omdat er veel meer stamppotten op tafel komen. Daardoor ontstaat er naast vraag naar onze kleinere hoogwaardige aardappelen ook vraag naar aardappelen voor deze winterse gerechten,” constateert Leon van den Oord van Jac van den Oord Potatoes.

“En het wordt niet alleen qua weer wat 'guurder', maar ook in economische zin. En in zwaardere economische tijden, grijpen consumenten altijd terug op het oude vertrouwde. En ook daar profiteren aardappelen van. En als we die twee zaken combineren, dan verwachten we de komende tijd een flinke boost voor onze nieuwe Stamppot aardappelen.”  

“Het is een winterse maaltijd, die bijna iedereen lekker vindt”, aldus Leon van den Oord van Jac van den Oord Potatoes. “De meest gegeten en daarmee ook de favoriet in Nederland is de boerenkoolstamppot. Die met wortel of zuurkool behoren ook tot de klassiekers. Maar met stamppotten kun je eindeloos variëren en experimenteren. Wat dacht je van stamppot met andijvie, spruitjes of zelfs postelein, bloemkool of gekookte rode bietjes? Of je nu gaat voor een klassieke of een meer gewaagde stamppot, één ding is zeker: de stamppot aardappelen van Jac van den Oord Potatoes zorgen altijd voor een smeuïge basis.

Bekijk de Stamppot-commercial en laat je inspireren!

Voor meer informatie:
Robert & Sanne
Jac van den Oord Potatoes
Uilecotenweg 53
5324 JT  Ammerzoden
Tel: +31 (0) 73 599 9191
sales@jacvandenoord.nl 
www.jacvandenoord.nl 

Publicatiedatum: