Rungis: een nieuw logistiek platform voor Metro France

"Metro France doet investeringen in de toekomst en in het voordeel van de hele sector", legt Pascal Peltier uit naar aanleiding van de opening van het nieuwe logistieke platform van Metro France op de MIN-markt van Rungis, dat op 9 november jongstleden in gebruik werd genomen. Met een oppervlakte van 15.000 m² en met behulp van de aanwezige allernieuwste apparatuur zullen in het nieuwe pand de activiteiten van de AGF-, de zuivel-, de kaas- en de vleeswarensector op één locatie worden samengebracht. "Het pand is onze nieuwste troef waarmee we onze acties voor voedselsoevereiniteit en -veiligheid kunnen voortzetten.

Pascal Peltier, algemeen directeur van Metro France, Marc Fesneau, minister van Landbouw en Stéphane Layani, voorzitter van Semmaris, bij de inhuldiging van het nieuwe metroplatform in Rungis afgelopen 9 november.

Deze grootschalige verhuizing maakt deel uit van nog grotere veranderingsacties die Metro France onderneemt om de diverse magazijnen te kunnen optimaliseren. In het kader hiervan worden nieuwe locaties geopend en worden de bestaande locaties gerenoveerd, met als doel ze nog efficiënter en duurzamer te maken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.