Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een gekookte aardappel schillen in slechts drie seconden

Een, twee en drie. Slechts drie seconden heb je nodig om een gekookte aardappel te schillen met deze simpele truc die een YouTuber heeft gedeeld.

Hoewel er tegenwoordig veel hulpmiddelen bestaan om gekookte aardappelen gemakkelijker en sneller te schillen, blijft het voor sommige consumenten een karweitje waar ze tegenop zien. Met deze truc zijn er geen excuses meer. Met een kom water, een beetje ijs en de instructies van Amanda Haas wordt een gekookte aardappel schillen een peulschil.

Bron: epe.es

Publicatiedatum: