Verrijkt met fruitsmaken zoals ananas en passiefruit

Kenya Breweries lanceert bier met fruitsmaak

Kenya Breweries Limited (KBL) brengt Rockshore Tropical Lager op de markt. Het is een nieuw alcoholisch bier met fruitsmaak dat deel uitmaakt van de categorie light bier van KBL.

Het nieuwe gearomatiseerde bier is geïnfuseerd met natuurlijke Afrikaanse tropische fruitsmaken zoals ananas en passiefruit en heeft een alcoholpercentage van 4,2%. Het zal worden verkocht in bars en restaurants tegen een adviesprijs (RRP) van Ksh. 150 (€ 1,25) en wordt geleverd in een retourfles.

KBL Managing Director John Musunga: "De ontwikkeling van Rockshore Tropical Lager komt tegemoet aan de groeiende marktvoorkeur voor smaakvolle bieren met lokaal gebrouwen fruitgeïnspireerde bieren die de basis van de consumenten voor deze categorie kunnen vergroten. Uit onze consumentenenquêtes over de markttrends voor alcoholische dranken is gebleken dat een jongere generatie klanten de voorkeur geeft aan bieren die levendig, kleurrijk en spannend zijn."

Bron: Hapakenya.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.