Aanschuiven bij digitaal vragen(v)uur AVN

Op dinsdag 27 september organiseert de branchevereniging voor AGF-detailhandel een digitaal vragen(v)uur: AVN online vanaf 17.00 uur op hun Facebookpagina. "Er speelt veel en er zijn zorgen en onzekerheden voor de toekomst. We merken dat er behoefte is aan het delen van de verhalen en dat er veel vragen leven in de branche. Antwoorden op alle vragen zijn er nog niet te geven. Veel maatregelen die zijn gepresenteerd tijdens Prinsjesdag en de dagen erna moeten nog verder vorm worden gegeven. Tijdens het vragenuur zullen we een korte toelichting geven op de stand van zaken op dat moment, vervolgens zullen we ingaan op de vragen", aldus AVN.

Tijdens het vragenuurtje is het mogelijk om via de chat vragen te stellen. Het is ook mogelijk om vooraf al vragen die leven te stellen via e-mail zodat AVN zich daarop kan voorbereiden.

Klik hier voor de link naar het Digitaal vragen(v)uur


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.