Pims Vers & Groen dicht door hoge energierekening

Tholen - Nog geen jaar na de opening is Pims Vers & Groen genoodzaakt om te stoppen vanwege de oplopende energieprijzen en teruglopende omzet. "Achteraf was het niet het juiste moment om te starten", vertelt Pim. Daarmee valt een droom in duigen. Als klein jongetje had hij al het plan om de plaatselijke groentewinkel over te nemen.  


Pim in gelukkiger tijden bij de opening in november 2021, foto Gebrs van Aarle 

"Met veel pijn in ons hart en heel wat jaren eerder dan gehoopt, hebben de oplopende energiekosten en torenhoge inflatie ons doen beslissen dat we vanaf 1 oktober de deuren moeten sluiten. Ik betaal nu 1300 euro aan energie en de omzet loopt terug. Consumenten denken toch dat je in een speciaalzaak duurder uit bent, ook al is dat niet altijd zo." 

De aankondiging van de naderende sluiting op Facebook levert veel reacties op. "Tja, maar 90% van die mensen heb ik nooit in de winkel gezien", reageert Pim schamper. Na de sluiting is hij van plan zijn werk in de horeca weer op te pakken. "Daar is werk genoeg." 

Voor meer informatie:
Pims Vers & Groen
Nieuwe Es 75
4254 AW Sleeuwijk
www.pimsvers-groen.nl  
info@pimsvers-groen.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.