Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MSC voegt haven van Jeddah toe aan wereldwijd lijndienstnetwerk

Als antwoord op de marktvraag en als weerspiegeling van MSC's jarenlange inzet voor de Saoedische markt, heeft MSC besloten om de haven van Jeddah aan te doen op MSC's Himalaya Express service.

Vracht van wereldwijde locaties voor import naar Jeddah kan worden vervoerd via MSC's wereldwijde netwerk van 260+ handelsroutes en worden overgeladen in de belangrijkste hubs van NWC Europe, evenals Gioia Tauro en King Abdullah Port.

Exportlading uit Jeddah kan worden overgeslagen via King Abdullah Port, Valencia en de hubs van NWC Europe om bestemmingen te bereiken.

Het eerste schip dat van Europa naar Jeddah vaart is de MSC GAIA op reis IS241R, die op 8 oktober uit Felixstowe vertrekt en op 26 oktober in Jeddah aankomt. Het eerste schip dat van India naar Jeddah vaart is de MSC IRENE op reis IS241A, met vertrek in Colombo op 9 oktober en aankomst in Jeddah op 23 oktober.

Voor meer informatie:
MSC
Tel: +41 227038888
info@msc.com

Publicatiedatum: