Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Epos Vers! Festival

Proeven en ontmoeten centraal op eerste ambachtelijke versevent

Ruim 1.200 bezoekers kwamen afgelopen weekend af op het eerste versfestival voor de ambachtelijke sector. Epos Vers! Festival was een inspiratiebeurs en festival ineen waar proeven, ontmoeten en genieten centraal stonden.

Voor John Buis (Business Unit Manager Epos) was dit eerste Epos Vers! Festival een groot succes: "Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers! Festival, want dit moet een vervolg krijgen!" 

Gasten werden getrakteerd op fingerfood hapjes in verschillende thema’s en kon men zich laten inspireren in de BBQ area met diverse foodtrucks en BBQ settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met een paar prachtige recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt.

De optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes zorgden voor enthousiaste reacties in de Live zaal.

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment,  voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar, alles was aanwezig.

Epos sales support
+31 (0)33 2475 680 
ambacht@epos-specerijen.nl  
www.epos-specerijen.nl  

Publicatiedatum: