Just Eat breidt aanbod van on-demand boodschappen uit

Spar Gran Canaria steunt lokale bananentelers
Trouw aan haar filosofie van het bevorderen van nabijheid en uitstekende service, blijft Spar Gran Canaria zich richten op het aanbieden van AGF van de hoogste kwaliteit. Deze toewijding heeft geresulteerd in de certificering van het gecontroleerde rijpingsproces voor lokale bananen. De onderscheiding wordt toegekend door de onafhankelijke certificeringsinstantie voor agrovoedingsproducten, Agrocolor. Het certificaat, dat voor de eerste keer is verkregen, garandeert smaak, kwaliteit, versheid en voedselveiligheid van de bananen die in de winkels van Spar Gran Canaria worden verkocht. Dit resultaat weerspiegelt de strategie van de keten van voortdurende verbetering die ertoe heeft bijgedragen dat Spar Gran Canaria haar positie als marktleider in het groente- en fruitsegment heeft kunnen handhaven. De bananen zijn afkomstig van telers die in Spar een loyale retailer vinden die zich inzet voor "Kilómetro 0", wat de lokale economie stimuleert door het promoten van lokale producten.
Bron: spar-international.com 

België: Discounter in Russisch bezit sluit al na 3 maanden zijn supermarkt in Opwijk
De Russische discountketen Mere heeft aangekondigd dat het zijn winkel in de Vlaams-Brabantse gemeente Opwijk gaat sluiten. De winkel werd pas drie maanden geleden geopend. Mere zegt dat de Opwijkse winkel half oktober dichtgaat.
Bron: vrt.be 

Just Eat breidt aanbod van on-demand boodschappen uit naar meer dan 60% van de Britse bevolking
Huishoudens in meer dan 60% van het Verenigd Koninkrijk kunnen nu profiteren van Just Eat's on-demand boodschappen- en gemaksaanbod. Just Eat's aanbod van levensmiddelen in het Verenigd Koninkrijk is sinds de introductie in januari gegroeid van 20 naar meer dan 1.500 locaties op het platform. De dienst is in de zomer snel gegroeid, met alleen al in juli meer dan 450 locaties op het platform, dankzij succesvolle partnerschappen met populaire merken als Asda, Londis, Budgens, One Stop en Central England Co-Op.
Bron: justeattakeaway.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven