Special Detail op AGF.nl

In de maand september is 'Detail' het onderwerp van onze Special met artikelen over AGF-detaillisten en alles wat hen bezighoudt. Specialisten die inleverden wegens de horecalockdown zien de omzet weer terugvloeien. Ondernemers investeren in hun winkels en in hun team. In deze Special Detail gaan we in op actuele onderwerpen voor de AGF-speciaalzaak, boerderijwinkel en markthandel zoals als voedselveiligheid, personeel, rendement, overname, producten, presentatie, etc., kortom de hele maand veel nieuws over ontwikkelingen in de branche.

Nieuws
Mocht je een persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in deze special, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Promotie
Wil je de kans grijpen om tussen de artikelen over detailhandel te staan met je bedrijf en producten? Dat kan ook. Je kunt een maand lang een banner boeken in de Special Detail blok op de nieuwsbrief voor 1100 euro en op de website AGF.nl voor 630 euro. Laat het ons weten via redactie@agf.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven