Vomar verlaagt prijzen van 300 basisproducten ten behoeve van koopkracht

Vomar meldt dat het de prijzen van 300 basisboodschappen per direct verlaagt. "Rutte kondigt aan pas volgend jaar hulp te kunnen bieden met een steunpakket, maar Vomar Voordeelmarkt komt direct in actie met 'Goedkoopkracht'", aldus Algemeen Directeur Aart van Haren. 

In maart beloofde Vomar al om de prijzen van versgebakken brood heel 2022 niet te zullen verhogen. Een belofte die nog steeds staat. Maar daarnaast zijn nu ook de prijzen van 300 basisboodschappen per direct verlaagd. Producten: van bananen tot aardappelen en vlees tot melk. In elke productcategorie zijn prijzen verlaagd om ervoor te zorgen dat de dagelijkse boodschappen voor iedereen betaalbaar blijven, zo meldt de discounter.

Ten behoeve van de koopkracht van de klant
"Natuurlijk blijven we er ook voor zorgen dat we elke week de beste aanbiedingen hebben. En daarnaast worden onze vaste Discount Deals, Dagknallers, Prijsdoorbraakweken en Meer Halen Minder Betalen-aanbiedingen door steeds meer klanten ontdekt en geven we zo nog veel meer voordeel", aldus Van Haren. "Ook hanteert Vomar voor haar gehele assortiment de Laagste Prijs Garantie. Een belofte die nu belangrijker is dan ooit."

Van Haren: "Het gaat goed met Vomar. Zo goed, dat we deze extra stap kunnen zetten ten behoeve van de koopkracht van de klant. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee."

Bron: Vomar


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven