Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kuehne+Nagel ondertekent overeenkomst om haar activiteiten in Rusland te verkopen

Kuehne+Nagel heeft op 3 juni 2022 een overeenkomst getekend om haar activiteiten in de Russische Federatie te verkopen aan haar lokale algemeen directeur, zo heeft de onderneming bekendgemaakt.

Dit volgt op de aankondiging van Kuehne+Nagel op 1 maart 2022 om alle zendingen van en naar de Russische Federatie tijdelijk op te schorten, met uitzondering van leveringen voor de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg en humanitaire hulp.

De afronding van de transactie is nog afhankelijk van de goedkeuring door de bevoegde plaatselijke fusiecontrole-instantie.

De directe gevolgen van de sancties op de getroffen markten hebben een grote indirecte impact op de wereldwijde handels- en logistieke stromen.

Naast extra capaciteitsoplossingen zet Kuehne+Nagel een Sea-Air programma in met meerdere verbindingspunten in Zuidoost-Aziƫ, het Midden-Oosten en de westkust van de VS, waardoor potentiƫle congestieplekken kunnen worden vermeden. Kuehne+Nagel heeft de acceptatie van boekingen voor spoortransporten (Eurasia Express) van en naar Europa moeten stopzetten, omdat deze transporten door de Russische Federatie gaan.

Voor meer informatie:
ch.kuehne-nagel.com

Publicatiedatum: