Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Businessclub Fresh Park Venlo

Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff

Tholen - De regio Noord-Limburg is al een aantal keer uitgeroepen tot beste logistieke hub van Nederland waarbij de logistieke hotspot Venlo de drijvende kracht is achter deze positie. Leden van de Businessclub Fresh Park Venlo konden via een bustour kennismaken met de highlights: Greenport Venlo en de Hutchinson Ports Venlo waarbij respectievelijk oud-directeur Christian Heerings en directeur Daniel ten Ham een toelichting gaven.

Klik hier voor de fotoreportage

In het midden Ron de Greeff aan het woord

Tijdens het afsluitende diner aan het eind van het programma werd afscheid genomen van voorzitter Ron de Greeff. Die geniet al ruim een maand van zijn pensioen en draagt het stokje over aan zijn opvolger Michiel Geraedts, tevens zijn opvolger bij van Staay-van Rijn. Ron was sinds de oprichting voorzitter geweest. Oud-bestuurslid Riny van der Staak blikte even terug op de geschiedenis van de businessclub. Deze is namelijk ontstaan vanuit de Handelsvereniging waarin veilingkopers zich hadden verenigd om tegen de “veiling te ageren”. Ron turnde de club om tot een netwerkclub. Twee keer per jaar is er een leuk en aangenaam programma. “Blijf er tijd voor vrijmaken, want het is belangrijk om elkaar niet alleen via de telefoon te kennen”, benadrukte Ron.

Klik hier voor de fotoreportage